Printen - Opplakken - Inlijsten - Scannen

Omdat ik mijn eigen werk, vanwege kwalitatieve en logistieke redenen, zelf afwerk bied ik als extra dienstverlening deze fotoservice voor u aan. De fotoservice bestaat uit printen, opplakken, inlijsten van uw zelfgemaakte werk en scannen van uw negatieven, dia’s of foto’s naar digitaal.

Printen doe ik met een EPSON Stylus Pro 9600 en kan groot formaat printen tot 110 cm breed kortste zijde. Deze printer werkt met originele Epson Ultrachrome inkten en produceert prachtige prints op diverse papiersoorten. Van hoogglans tot mat en natuurlijk de prachtige Hahnemühle papieren.

Opplakken kan op diverse materialen zoals zuurvrij karton, polystyreen, dibond, foam, forex, MDF, en aluminium. Ook zorg ik voor ophangmaterialen zoals ophangprofielen of ophangogen. De foto kan beschermd worden met een lamineerfolie in verschillende dikte en kwaliteiten. Met plexiglas krijgt een foto meer diepte.

Inlijsten kan op verschillende manieren en ik geef u graag advies wat de mogelijkheden zijn. Ik beperk mij wel tot een aantal type lijsten, materialen en afwerking om het voor u en mezelf overzichtelijk te houden. Alle lijsten kunnen op maat worden gemaakt, ook het passe partout, omdat deze werkzaamheden in mijn lijstenmakerij plaatsvinden waardoor snelle levering mogelijk is.

Scannen gebeurt op een Epson perfection 4990 PHOTO scanner en kan van kleinbeeld tot 8 x 10″ negatieven, dia’s en foto’s scannen in een hoge resolutie. Een methode om analoog beeldmateriaal om te zetten naar digitaal waardoor restauratie en optimalisatie mogelijk is.

Vragen of advies nodig? Neem dan contact op.